vineri, 2 mai 2014

Canapele extensibile in Chisinau

   Daca aveti o casa sau un apartament mic si nu va permiteti o camera de oaspeti, aceasta problema se paote rezolva cu ajutorul mobilei. O canapea extensibila poate fi solutia potrivita.

Cumpara canapele living in Moldova

   Canapelele reprezinta solutia ideala pentru livingurile si locuintele mici. Acestea ofera mai mult spatiu, locuri de dormit suplimentare si se gasesc intr-o varietate larga de stiluri, culori si materiale. Sunt foarte rezistente si  accesibile ca pret.

luni, 14 aprilie 2014

Mobila transformabila pentru copii in Chisinau

   Alegerea unui mobilier perfect pentru copil este deosebit de importanta, daca  tinem cont de faptul ca un copil mic isi petrece destul de mult timp in camera.

miercuri, 9 aprilie 2014

Cumpara mobila pentru hol in Moldova

   Mobilarea antreului  poate fi o misiune dificila pentru multi dintre noi. Spatiile mici din locuintele noastre ne aduc in fata multe  indoieli, iar acest articol vine sa puna capat acestora.

luni, 31 martie 2014

joi, 27 februarie 2014

Mobilier pentru baie




Numai la noi puteti alege oricare dintre cele mai bune produse din categoria mobilier baie si primi livrarea gratuita un mai putin de o zi.

Mobila moale in Moldova

Aici gasit gama completa de produse pentru casa dumneavoastra. Comandati olnline seturi mobila moale ales si primiti cadou asamblarea gratuita. Mobila este foarte importanta pentru confort. Ea ajuta s create in casa dumneavoastra o atmosfera unica.

Mobila in Chisinau


In cazul in care ati decis ce modele de mobila chisinau va doriti, precum si ce echipamente de bucatarie sunt necesare, dar nu aveti la dispozitie suma necesara, puteti achizitiona mobilier in rate. Atat magazinele de mobila online, cat si cele simple ofera aceasta optiune.

Alege mobila online


Magazinele de mobila online, prezinta unele avantaje fata de cele obisnuite. Acestea pot oferi preturi mai mici, datorita faptului ca sunt scutite de plata pentru inchirierea si intretinerea unor spatii comerciale costisitoare. Alt argument favorabil este ca site-urile de mobila concentreaza un sortiment impunator de mobile de la producatori autohtoni si de peste hotare, de lux sau economa. 

miercuri, 26 februarie 2014

Mobilier pentru bucatarii moderne



Bucataria este locul unde petrecem o gramada de timp, de aceea amenajarea ei trebuie sa fie rationala si confortabila. In prezent, putem alege dintr-o multime de bucatarii moderne la preturi accesibile.