miercuri, 9 aprilie 2014

Cumpara mobila pentru hol in Moldova

   Mobilarea antreului  poate fi o misiune dificila pentru multi dintre noi. Spatiile mici din locuintele noastre ne aduc in fata multe  indoieli, iar acest articol vine sa puna capat acestora.

Cum alegem mobila pentru hol?

   Orice proprietar care se respecta, trebuie gaseasca o modalitate prin care sa exprime personalitatea caminului inca de la intrare. Antreul, pe care moldovenii obisnuiesc sa-l numeasca si coridor sau hol, ramane adesea un loc arid, unde singurul cuvant il spune culoarea peretilor. Aceasta, alaturi de sursele de lumina din incapere, determina modul in care mobila pentru antreu in Chisinau se va armoniza cu spatiul in care se afla.

    In casele decorate in stil modern, se poate cumpara mobilier pentru hol in culori indraznete precum  galben aprins (lemon), verde crud sau fucshia. Pentru casele decorate dupa modelul clasic vor fi potrivite culorile calde sau pamantii. Pentru spatiile lungi puteti realiza mobila pentru hol la comanda, cum ar fi un dressing incapator. Daca insa, nu aveti nevoi de spatiu de depozitare, puteti crea o zona de relaxare cu o masuta de cafea sau o bancuta.



    Mobila pentru coridoare mici sau cele cu o forma mai spciala ( in forma de L, patrat sau rotund) nu trebuie sa aglomereze spatiul. Solutii potrivite ar fi un cuier pentru haine sau un pantofar. Cuierele, bunaoara, se fabrica in design-uri spectaluoase si pot servi si ca o declaratie de stil. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu