duminică, 25 ianuarie 2015

Stilurile de design interior pe scurt

Dupa cum se stie, este foarte important sa alegem mobila in functie de stilul de interior existent in incapere. Recent, am gasit acest articol pe care vi-l recomand si sper sa va fie de ajutor in procesul de achizitionare a mobilei pentru casa, dar si in timpul amenajarii spatiului de lucru.


Stiluri de design interior


Mobila clasica in Chisinau

    In trecutul nu prea indepartat, oamenii din tara noastra erau fericiti sa prinda una dintre putinele variante de mobilier ce se gasea pe piata. Din fericire, astazi lucrurile s-au schimbat si cea mai mai mare problema a devenit alegerea unei singure optiuni din multitudinea celor existente. Magazinele de mobila din Moldova dispun de numeroase solutii in materie de stil si decoratiuni interioare, iar pentru a lua cea mai buna decizie, trebuie sa definim ceea ce ne dorim din start. In primul rand, este necesar sa studiem mai multe stiluri care ar putea fi abordate in amenajarea casei si sa intelegem care dintre ele este mai apropiat stilului nostru de viata, dar si preferintelor.


  Stilul de interior clasic  este abordat de obicei, de persoanele conservatoare si exigente. Caracteristice pentru acest stil sunt formele simple si clare, dar si materialele cosacrate precum lemnul, metalul si materialele textile. Piesele de mobilier, la fel ca si celelalte elemente de decor sunt aranjate simetric, au culori calde. Covoarele si tapetele in tonuri discrete de maro, crem, olive completeaza perfect o incapere in stil clasic. Daca sunteti adeptul traditiilor si al elegantei, o canapea din piele naturala sau ecologica, cu o baza solida din lemn de stejar ar putea deveni centrul compozitional al sufrageriei dumneavoastra.

   Citeste articolul integral despre stiluri de interior.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu